A te vendéged - A te hasznod

Növeld meg vendégeid visszatérésének arányát saját mobil applikáció segítségével! Kerüld el a magas jutalékokat! Szolgáltatásunk fix havidíjú, és az is marad!

Dőlj hátra, és bízd ránk éttermed teljes informatikai szükségletét. Webshop, marketing, SEO szolgáltatást és éttermi rendszer is biztosítunk neked.

Miért kell nekem app?

Kiút a jutalékokból!

Minden vendégen, aki az ételportálok helyett az applikációdról rendel, pénzt spórolsz! Előkészített marketing anyagokkal segítünk neked átcsoportosítani hűséges és új vendégeidet az applikációra!

Vonzó megjelenés

Korszerű design és informatikai fejlettség megbízhatóbbá és vonzóbbá teheti az üzletedet.

Villámgyors rendelés

Legideálisabb felhasználói élmény és flow érzés. A felhasználó pillanatok alatt be tud regisztrálni és tanulási folyamat nélkül tudja leadni első rendelését. Sőt! Komplex rendelések már 30 mp-en belül is leadhatóak. Erről video megtekintéséhez kattints az ikonra!

Kösd magadhoz az új vevőidet!

Kulcs fontosságú, hogy jó kapcsolatot ápolj a vevőköröddel! Hűséges vásárlóidnak különleges akciókat kínálhatsz, amit csak az applikáción keresztül érhetnek el.

Mert nagyon olcsó!

A korszerű technológiának köszöhetően gyorsan dolgozunk, így garantáltan alacsonyat tudjuk tartani árainkat! Nálunk biztosan nem talál olcsóbbat!

Technológiai felzárkózás

Ne várd meg, hogy versenytársaid beelőzzenek a technológiai újításokban! Légy te az első, aki a legmodernebb rendelési folyamatot biztosítja vásárlóinak!

"Intuitív, gyors és szexi!"

"Ha ételről van szó, nem szoktam kísérletezni, mindig a kedvenc helyeimről rendelek. Amióta a Bécsi Szelet Vendéglőnek saját applikációja van, csak azt használom, mert sokkal kényelmesebb leadni a rendeléseket, és csak ott érem el a hűségakciókat!"
Tunkel Dávid
Felhasználó

Webshop és weboldal fejlesztés

Ma, mikor mindent az interneten érünk el, nagyon fontos, hogy digitális lenyomatunk bizalomgerjesztő hatást keltsen! Profi csapatunk szereti a kihívásokat, és a legkülönlegesebb igényeket is szakszerű hozzáértéssel kezeli. Az elkészült weboldalakról mindig gondoskodunk, hogy a modern megjelenésén és erős funkcióin túl, a Google keresőjével is jó barátságot ápoljon!

Munkáink

www.kesmarketkezde.hu​

Letisztult üzenet, könnyen értelmezhető tartalom

www.indiform.co.hu

Webshop piacvezető nagykereskedelem számára

www.pontepizza.hu

Egyedi igények alapján elkészített, professzionális webshop

Marketing és SEO

Nem mindenki gondolná, de egy jól célzott marketing kampánnyal és megfelelő kereső optimalizással meg is duplázhatod éttermed bevételét. Boostold fel üzleted népszerűségét, jusson el a híre azok közé is, akik még nem hallottak róla! Árainkat a kampány eredményességéhez igazítjuk! Beszéljük át, milyen igényeid vannak és hogyan tudunk segíteni!

NachosExpress applikációnk, ami a marketingkampányt követően az App Storeban megelőzte Pizza.hu és a Don Pepe-t is!

Grafikus munkáink

Sokat dob egy étterem megítélésén egy pofás marketing anyag! Készen állunk ügyfeleink arculatára igazítva, profi grafikai anyagokkal elősegíteni az eladási számok toronymagas ugrását! De beszéljen helyettünk pár korábbi munkánk:

Főbb ügyfeleink

Árak már 19900 Ft / hó-tól

Lépj velünk kapcsolatba!

Tel: 30 / 695 8409

© 2018 RNDL Apps Kft. All rights reserved