Saját Termék: Ordering app

Saját márka alatt futó applikációt kínálunk étel házhozszállító ügyfelek részére. Modern technológiai megoldás, mely növeli az elégedettséget és vendégek visszatérési arányát.

Online fizetés

Barion fizetési kapu integrációja készpénz függetleníti a vásárlót és tehermentesíti a bankkártya terminál magas költségeitől az éttermet.

Kiváló UX

Tesztelések során tökéletesített felhasználói élmény. 'Flow érzés'-re tervezve a gyors és kényelmes rendelés elérésére. Átlagos felhasználói idő: másfél perc!

Bővebben

Egyedi szoftverfejlesztés

Termékfejlesztő csapatunk az informatikai kihívások megoldása mellett a termék piacra dobásának teljes folyamatát figyeli. Több éves startup és szoftverfejlesztő tapasztalatainkat alapul véve aktív csapattagként segítjük ügyfeleinket, hogy az általunk tervezett termék a nagyközönség előtt is megállja a helyét.

Kutatás alapú tervezés

Pre- és prototípus tesztelés

Validált termékdesign

Agilis termékfejlesztés

Korszerű technológia megoldások

Időtálló kivitelezés

Piacralépési stratégia

Saját Termék: MoveMe

A MoveMe egy egészségmegőrző, sport és közösségi mobil applikációs játék keretrendszere. Kreatív ötvözete a testmozgás népszerűsítésének, helyismeretnek és gamification eszközöknek.

Egészség és sport

Túrajáték széles korosztály számára. Találd meg a városban elrejtett checkpointokat! A teljesítményedet értékes ajándékokkal jutalmazzuk

A testmozgást jutalmazzuk!

Játék során pontokat gyűjthetsz az alapján, hogy mekkora távot tettél meg gyalog, hány checkpointot találtál meg és hány útvonalat teljesítettél! Vállalkozó partnereink értékes jutalomkuponokat ajánlottak a felhasználóinknak!

Városokat keresünk!

Csatlakozó városokat keresük a játékba! Elkészítjük a város saját képére formált MoveMe applikációt. Esettanulmánnyal és tapasztalatainkkal segítjük a csatlakozást!